Saját pékség projekt

Viszlát Pöttyös, helló saját kézműves pékség!

Eljött a nagy nap! A nagy nap, amikor búcsút intek a tizenéves multis életemnek és elindulok kis családommal az álmaink útján. Ugyanis nemsokára SAJÁT kézműves pékséget nyitunk!

Az utóbbi időben többen kérdeztétek miért posztolok kevesebbet. Hát ezért 🙂 Megszületett a döntés, a szívünkre hallgatunk és más útra térünk teljesen. A háttérben pedig egy ideje már nagy erőkkel folyt a hely keresés, a szakemberek felkutatása és örömmel mondhatom hogy már minden megvan, folynak a munkálatok, és megy a tervezés.

pékség3

Ma reggel Annust utoljára vittem oviba, és én utoljára jöttem be a munkahelyemre, ahol közel 10 évet töltöttem el. Szép idők voltak, szerettem, életem legfontosabb eseményei ez idő alatt történtek, de most itt az idő hogy elváljanak útjaink.

Az autóban ülve reggel nem zavart a forgalom. Üvöltött a U2, a Rolling Stones. A piros lámpánál egyszerre 3-an álltunk az első sorban Alfások, összemosolyogtunk, intettünk (mint az Alfások mindig) de ők nem tudták hogy a nagy öröm most nemcsak nekik szól. A liftben felfelé jövet a tükörben kémleltem az arcom, mintha kicsit más lenne. Kisimultak a ráncaim. Jobban csillog a szemem. 🙂 Egy kis félelem sincs bennünk az új élet kapcsán, nyugodtan és bizakodva várjuk a kezdést.

A kollegáim nagyon kedvesen elbúcsúztattak egy reggeli kávé mellett. Ennyi év után sokakkal olyanok voltunk mint egy nagy család. Megéltünk sok jót és rosszat együtt, most pedig elválnak az útjaink. Búcsú ajándéknak pedig egy testhez álló ajándékkal leptek meg: egy igazi Pöttyös-Péklány kötényt kaptam.

Hétfőtől viszlát iroda, viszlát kollegák, viszlát irodai öltözet, viszlát Pöttyös TúróRudi. Helyette lesz más: üzem kialakítás, gép beszerzés, termelés tervezés, gyártmány lapok, és sok-sok tanulás.

A pékség helye még egy kis ideig nem publikus, de ígérem hamarosan minden részletet megosztok majd veletek itt a blogban. Egy biztos: lesznek természetesen szebbnél szebb kovászos kenyerek, különleges péksütik, jó kávé és még egy-egy két meglepetés, na meg persze öröm és boldogság!

Szép hétvégét mindenkinek, mi pedig hamarosan kezdjük otthon az ünneplést!

Sok szeretettel,

A Péklány

Ami a szívemen, a számon

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s